TANDSTÄLLNING

TANDSTÄLLNING

Vi erbjuder tandställning enligt en nyutvecklad revolutionerande teknik som gör det möjligt att korrigera nästan alla typer av tandavvikelser. Tekniken är baserad på jämn kraftfördelning på hela tandsystemet som blir möjlig genom den nyutvecklade formen på bracketterna. Detta möjliggör att behandlingen kan gå fortare och ofta avslutas efter ca 22 veckor.

 

Den nya tekniken har ett häpnadsväckande snabbt resultat som inte är jämförbart med andra befintliga metoder på marknaden. Med den nya tandställningstekniken är det aldrig försent att reglera bettet. Många vuxna har därför tagit steget att reglera sina tandavvikleser. Detta tack vare det nya systemet som går snabbare, har en bredare möjlighet för justering och har mycket mindre biverkningar.

 

 

Behandlingen börjar med att tandläkaren gör en undersökning, tar fotografier och röntgen av tänderna, och beställer en panoramaröntgen som hjälper tandläkaren att ställa diagnoser och bestämma terapiplan för tandställningen.

 

Exempel på tandavvikelser som kan justeras är sneda, vridna och trångställda tänder, kraftigt öppet bett, överbett, djupbett och underbett.

 

Boka gärna tid för en kostnadsfri konsultation då berättar vi mer om tandställningssystemet.

Vi erbjuder tandvård i nära samarbete med Tandläkarförbundet, Försäkringskassan, Västmanlands landsting, Tandvård- och Läkemedelsverket och Socialstyrelsen

© Copyright 2016. All Rights Reserved.